“ПРИВЕТ ИЗ РОССИИ” или что думают россияне о происходящем на Майдане в Украине


Прийшло мені тут дещо на пошту (коментарій з мого особистого блогу на рецензію до фільма “Анна Кареніна”). Типу такий собі “ПРИВЕТ ИЗ РОССИИ”. Просто не можу не поділитись. То ж дивимось на картинку, а потім читаємо текст після неї 🙂

Hello-from-Russia

Вельмишановний (хоча я так не вважаю, але ж треба бути ввічлим, чи не так?) росіянин Віталій,

Ну що я можу вам сказати. Насамперед, мабуть, те, що мене вас, як і усіх росіян взагалі, ДУЖЕ ШКОДА.

По-перше, поверніться до школи, щоб знову вивчити російську мову, бо такої великої кількості орфографічних, граматичних та стилістчних помилок я вже давно не бачив.

По-друге, що ви чомусь рахуєте, що можете заходити на мій особистий блог (читайте як “до мене до хати”) та вказувати якою мовою мені розмовляти. Цікаво – чому?

По-третє, ви чомусь вважаєте, що маєте право втручатись у внутрішні справи іншої країни і відверто думаєте, що ваша думка на щось може вплинути.

В-четверте, усі росіяни чомусь думають, що ПРЕКРАСНО ЗНАЮТЬСЯ НА ТОМУ, що відбувається у нашій країні. І це з ваших-то ЗМІ, на які ви ж самі виливаєте купу лайна кожного дня? 🙂

В-п’яте, вивчить хоча б ще одну мову окрім своєї російсьої, щоб, як мінімум, мати можливість дивитись новинні телеканали інших країн світу і розуміти те, що коїться у світі. Можливо, тоді ви зрозумієете, що навколо вас не одні пі*дараси, а ви зовсім не Д’Артаньян.

Тому, Віталію, що я можу вам сказати – сидіть у себе там у Росії, ваша думка тут зовсім нікому не цікава. Бо, як кажуть, “іноді краще жувати”.

І ще, одна китайська приказка вам стане у нагоді: “Перед тим, як судити про вчинки людини – одягніть його сандалії, пройдіть в них таку ж відстань, споткніться об усе те каміння, що і він. І тільки потім зробіть висновки”. Може нічого і говорити не треба буде, і нічого окрім співчування у вас на душі не буде.

У мене все. Прощавайте, бо я не хочу, щоб ви мені і далі писали тут у такому ж дусі. Зрозумійте нарешті, що вам тут не раді.

P.S. Якщо вам щось не зрозуміло, то Google Translator прийде вам на допомогу.

  1. #1 by Українець on 2 декабря, 2013 - 12:35

    Все правильно сказав.

    Путінські зомбі-«еденицы» мають фатальну помилку в ДНК – схоже, що їх мозок не здатний в принципі уявити понять «репресивний режим» і «визвольна революція», як сліпий від народження не уявляє собі сонця; їх Путін так зазомбував щодо того, що будь-яка революція це завжди погано (а останнім часом і що будь-яка революція є «помаранчевою»), що вони лякаються одного цього слова.

(никто не узнает)