МТС готовит сотрудников к «ЕВРО 2012»


MTS | МТСОператор мобільного зв’язку «МТС Україна» оголошує про проведення першої Спартакіади «МТС Україна» – спортивних змагань серед співробітників з усіх територіальних управлінь компанії.

16-17 квітня у Львові відбулася перша корпоративна Спартакіада «МТС Україна». Більше 140 співробітників компанії з усіх регіонів України змагалися за першість у чотирьох видах спорту: міні-футбол, стрітбол, волейбол і настільний теніс.

«Спорт – найпопулярніше дозвілля серед наших співробітників, не тільки в якості глядачів Олімпіад або «ЄВРО 2012», але і як учасників. Кілька років поспіль ми проводили тільки міні-футбольні турніри, а в 2011 році вирішили розширити корпоративний спорт до рівня Спартакіади. Це перший досвід організації спортивного заходу такого масштабу, але він вже викликає великий інтерес з боку співробітників. Тому Спартакіаду ми будемо проводити щорічно, розширюючи кількість видів спорту і змінюючи місце проведення. У цьому році був Львів, а в наступному плануємо провести свято спорту в Криму. Не виключаю, що в найближчому майбутньому ми проведемо Спартакіаду і з зимових видів спорту», – каже Наталя Береза, директор з управління персоналом «МТС Україна».

Переможці кожної із спортивних дисциплін вирушать на міжнародні турніри групи МТС. Футболісти поїдуть на «Кубок групи МТС», який пройде в кінці травня в Бресті (Білорусь). Стрітболісти, волейболістки і тенісисти візьмуть участь у Спартакіаді «День здоров’я МТС» цього літа в Москві (Росія).

Починаючи з 2008 року, в «МТС Україна» щорічно проводиться національний корпоративний турнір з міні-футболу. Переможці турніру брали участь у міжнародних змаганнях з міні-футболу серед команд групи МТС.

Спортсмени «МТС Україна» неодноразово займали призові місця на змаганнях групи МТС і брали участь у Спартакіаді АФК «Система», у якій змагаються збірні команди компаній, що входять у цей холдинг.

А от кому більш цікава ловля риби, ті можуть прочитати усе про неї на сайті gonefishing.org.ua. Там ви зможете знайти інформацію про приманки, блюда, що можна приготувати на рибалці та про багато іншого


ПодпискаПонравился пост? Подпишитесь по E-MAIL     RSS     Twitter     ЖЖ     Google.Reader
  1. Пока нет комментариев.
(никто не узнает)