Весільний переполох в МТС


MTS | МТСОператор мобільного зв’язку «МТС Україна», 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми», повідомляє про незвичайний весільний флешмоб своїх співробітників – 11 працівників «МТС Україна» вступили в шлюб 11 листопада.

11 листопада 2011, крім красивих цифр – 11.11.11, стало знаменною датою для 11 співробітників «МТС Україна». П’ятеро хлопців і шість дівчат у цей день оженилися або вийшли заміж. Своє сімейне щастя знайшли співробітники Технічної, Фінансової та Дирекції з управління персоналом компанії, як у Києві, так і в інших територіальних управліннях «МТС Україна».


Своєрідним рекордсменом за кількістю весіль стала Дирекція з управління персоналом: одразу три співробітниці – старший експерт з управління персоналом Любов Епіфановська, експерт з підбору персоналу Олена Тарасюк і екс-начальник відділу винагород та управління виконанням Наталія Фіньк – вийшли заміж в «день шести одиниць». Причому, для Наталії Фіньк радісна подія в особистому житті співпала з кар’єрним переміщенням: вона змінила Київ на Санкт-Петербург, очоливши Департамент з роботи із персоналом Макро-регіону «Північно-Захід» ВАТ «МТС».

«Якщо зізнатися, ми з колегами якось не одразу звернули увагу на дату наших весіль – більше того, спочатку зі своїм нареченим навіть думали вступати в законний шлюб 19 листопада. А потім раптом стало зрозуміло, що поєднуватися узами Гіменея 11 листопада, в «день шести одиниць» – 11.11.11 – це, дійсно, запам’ятається на все життя», – поділилася радістю Олена Тарасюк.

,


ПодпискаПонравился пост? Подпишитесь по E-MAIL     RSS     Twitter     ЖЖ     Google.Reader
  1. Пока нет комментариев.
(никто не узнает)